Normes de la Casa

Pel bon funcionament de la casa us demanem el compliment d’una sèrie de normes:

1- Mobiliari/equipament/electrodomèstics: els mobles no es poden desplaçar. Els equipaments de la cuina, s’han de tornar al seu lloc.
 
2- Persones extres: No es permet l’estada a persones que no estan allotjades a la casa, encara que siguin amics o convidats dels clients, si no s’ha fet efectiu, abans, el pagament de 8€ per persona i dia.
 
3- Subministrament: us demanem que feu un ús sostenible de l’aigua, llum i calefacció. Apagueu la calefacció si deixeu les portes/finestres obertes. No es poden fer guerres d’aigua amb pistoles o bé amb globus, ni tampoc a la piscina ja que l’aigua porta el tractament  de la sal.
 
4- Si us plau als WC tirar només paper, a tots els lavabos trobareu les papereres per tirar la resta. 
 
5- Piscina: l’horari de la piscina: des de les 10h fins a les 20h. Us preguem que recolliu els vostres efectes personals com tovalloles etc. quan marxeu, no deixeu res durant la vostra absència. No es permet l’entrada a la piscina als menors de 14 anys si no van acompanyats d’un adult.
 
6- Els adults es responsabilitzaran de la seguretat dels menors, i, a no deixar-los sols a la piscina i a la resta de la finca i del seu comportament, evitant que malmetin el mobiliari i l’equipament.
 
7- En cas de trencament: preguem que ens informeu.
 
8- Llar de foc, barbacoa i zones a compartir: No cal que netejeu la llar de foc ni la barbacoa, ho fem nosaltres quan les cendres són fredes. Deixeu les taules exteriors en perfecte estat de neteja (per evitar la invasió de formigues i mosques). Cadires, taules etc. s’han de deixar al seu lloc. Us preguem que no mengeu ni porteu objectes de vidre a la zona de la piscina. No llenceu burilles de cigarrets al terra. No es pot fumar a la Masoveria ni a les zones comunes interiors.
 
9- Sala de Jocs: els jocs i joguines han de quedar-se a la sala i ben recollits després del seu ús.
 
10- Escombraries:  la matèria orgànica tireu-la a les oques i gallines, quan haguiu omplert els cubs de deixalles de sota la pica poseu-ho als contenidos de rebuig i els de reciclatge que són al cancell de l’entrada a dreta i esquerra. Preguem que no deixeu bosses d’escombraries a l’interior de l’habitatge.
 
11- Per PERILL D’INCENDI, no es permet llançar coets ni petards. De març a octubre està prohibit fer foc, sota la vostra responsabilitat.
 
12- Animals: Els animals domèstics dels clients no estan permesos a zona de la piscina. Els clients es reponsabilitzaran del comportament, higiene i desperfectes que puguin ocasionar.
 
L’abonament de la paga i senyal confirma l’acceptació de les normes i les condicions de lloguer.
 
Moltes gràcies per la vostra comprensió. Mas Les Romagueres