Normes de la Casa

Pel bon funcionament de la casa us demanem el compliment d’una sèrie de normes:

1- Mobiliari/equipament/electrodomèstics: els mobles no es poden desplaçar. Els equipaments de la cuina, s’han de tornar al seu lloc.
 
2- Persones extres: No es permet l’estada a persones que no estan allotjades a la casa, encara que siguin amics o convidats dels clients.
 
3- Subministrament: us demanem que feu un ús sostenible de l’aigua, llum i calefacció. Apagueu la calefacció si deixeu les portes/finestres obertes. No es poden fer guerres d’aigua amb pistoles o bé amb globus.
 
4- Si us plau als WC tirar només paper, a tots els lavabos trobareu les papereres per tirar la resta. 
 
5- Piscina: l’horari de la piscina: des de les 10h fins a les 21h. Us preguem que recolliu els vostres efectes personals com tovalloles etc. quan marxeu de la zona comuna, no deixeu res durant la vostra absència.
 
6- Els adults es responsabilitzaran de la seguretat dels menors, i, a no deixar-los sols a la piscina i a la resta de la finca i del seu comportament, evitant que malmetin el mobiliari i l’equipament.
 
7- En cas de trencament: preguem que ens informeu.
 
8- Llar de foc, barbacoa i zones a compartir: Preguem que deixeu la llar de foc que heu utilitzat en perfecte estat de neteja després del seu ús, el mateix amb la barbacoa exterior i les taules exteriors (per evitar la invasió de formigues i mosques). Cadires, taules etc. s’han de deixar al seu lloc. Us preguem que no mengeu a la zona de la piscina. No llenceu burilles de cigarrets al terra. No es pot fumar a la Masoveria ni a les zones comunes interiors.
 
9- Sala de Jocs: els jocs i joguines han de quedar-se a la sala i ben recollits després del seu ús.
 
10- Escombraries: a l’exterior anant cap a la bassa dels ànecs hi ha el compostador per a la matèria orgànica, els contenidos de rebuig i els de reciclatge són al cancell de l’entrada a dreta i esquerra. Preguem que no deixeu bosses d’escombraries a l’interior de l’habitatge.
 
11- Per PERILL D’INCENDI, no es permet llançar coets ni petards
 
12- Animals: Els animals domèstics dels clients no estan permesos a zona de la piscina. Els clients es reponsabilitzaran del comportament, higiene i desperfectes que puguin ocasionar.
 
L’abonament de la paga i senyal confirma l’acceptació de les normes i les condicions de lloguer.
 
Moltes gràcies per la vostra comprensió. Mas Les Romagueres